Alla inlägg den 2 februari 2009

Av britta - 2 februari 2009 19:35

men jag har fortfarande inte hunnit rida henne.....tufft att jobba heltid! Trodde i min enfald att jag skulle hinna i helgen men så blev det inte....vi åkte lite skoter och var även på ett 45-års kalas på lördagskvällen.Vi hade jätte roligt! Nu beror det väl i och för sig på hur man prioriterar....ja,ja hon fick sig lite extra vila...det mår hon säkert gott av.


I dag har jag varit till rektorn på Jonas skola, vet inte riktigt vad som händer men Jonas ska få ha hemundervisning denna vecka...det är visst väldigt bråkigt i klassen...och han blir ju inte lugnare då. De ville också få chansen att prata ordentligt med honom i lugn och ro.I morgon bitte klockan 8 kommer det en speciallärare hit och ska ha lektioner med honom till 14.00.Synd att jag inte har fått informationen om att det är så bråkigt och tufft....sist jag pratade med dem sa de att det hade gått så bra. Jaja vi provar väl så här då...Jonas var iallafall med på noterna.

Man kan ju undra vad jag ska hitta på att göra ons, tors, fre då jag inte har några jobb inbokade när jag nu inte kan vara hemma i huset...vara i stallet så många timmar blir nog lite drygt...men jag har pratat med Johanna så jag kan åka och sätta mej i deras hus om det kniper.

Ovido - Quiz & Flashcards