Alla inlägg den 24 februari 2009

Av britta - 24 februari 2009 20:34

Tack alla som på ett eller annat vis gratulerat mej...inte för att det var mycket att fira...42 år...hm nu är man verkligen medelålders! Vi firade faktiskt inte min födelsedag i år...eller jo Johanna och Hans kunde ju inte hålla sig fast jag avsagt mej! Jag fick en dubbeltrisslott och två fina lampor av dem. För övrigt så rymde vi dagen till ära...vi drog på skoterträff i Ängebo. Det var Mats Jonas jag Maria och Björn, Patrik och Micke Hed, Bubben och en polare till honom....alltså ett helt gäng  med ungdomar.....och så Mats och jag då...fort som attan kördes det...kul, men inte hinner man se så mycket annat än skoterspåret och man får allt hålla koncentrationsnivån på topp...misstag = inget vidare!

Väl framme fikade vi det första vi gjorde och sedan gick vi ock kikade på visningsskotrarna. Teknikbanan gav vi också ett par försök...tom JAG! och tom MATS fast vi gamlingar körde bara en gång var, attans så tufft det var...men kul! Björn vann första pris och Mats kom på tredje plats...jag kom nog näst sist, men inte gör det något jag var bara skitlycklig över att jag vågade, trots publik!


Kiara tappade en sko i hagen i lördags så den planerade ridturen blev inställd, blev lite allmänt pyssel i stället med henne. På måndags förmiddagen fick hon följa med när Johanna tömkörde Rex...jag tror hon tycker det är jättespännande att se sig om här i världen. På eftermiddagen kom schysste hovslagaren Henrik och slog dit skon igen, så nu är det bara att jobba vidare. I dag fick dock alla hästarna vila för i dag har schemat varit fullspäckat.

I övrigt har jag även hunnit med två årsmöten ett i Edsbyn på söndagen och här i Ljusdal på måndagskvällen. I Edsbyn ska jag vara med i valberedningen för distriktet och här i Ljusdal ska jag vara sekreterare i styrelsen under 2 år. Fan jag är ju en riktigt föreningsmännsika ju! Och inte är det en sport jag håller på med själv heller...nä för det är crossklubben och NedreNorra vad de nu heter...det handlar ialla fall om skotrar och crossar mm även där.

Nu i kväll har vi varit och gratulerat Johannas pojkvän Hans som fyller 20 år i dag, vi fick jättegod smörgåstårta..Tack!

Ovido - Quiz & Flashcards