Alla inlägg den 24 mars 2009

Av britta - 24 mars 2009 11:27

för nu på fredag bär det av till Tidaholm. Jonas och Mattias ska på crossläger....låter inte riktigt klokt men.....de längtar kopiöst.Hoppas nu inte väderetsmakter är emot oss...vi vill ha barmark och torra fina banor i strålande solsken TACK! Det är även dax att börja planera årets tävlingssäsong för Jonas men tyvärr kan vi inte sätta i gång med det riktigt än för jag har inte fått något schema från Granngården och Mats ska visst ha något möte på måndag över hur de ska jobba.Nu behöver jag ju inte fundera över Johanna och Rex tävlingssäsong men vi får väl se hur det blir med det så småningom.....annars hoppas jag att vi kan få följa med

Mattias på någon tävling om nu han vill tävla Rex.


I dag är Jonas hemma i från skolan för han var till tandläkaren i går och de hade gjort illa honom rejält i munnen...stackarn! risken är väl jättestor att han får tandläkarskräck igen så att vi blir tvungna att åka till Hudik för tandläkarbesök.

Jag var även på föräldrarmöte på skolan i går och äntligen har de fattat ett väldigt bra beslut! De kommer att delas Jonas klass i två delar! Nu blir det 15 barn i varje klass i stället för 30.Äntligen kan man se lite ljus i tunneln. De fixar delningen redan på måndag!!!

Ovido - Quiz & Flashcards