Alla inlägg den 12 mars 2009

Av britta - 12 mars 2009 16:01

i dag har Johanna ridit Kiara mellan koner för att testa hur styrningen fungerar.....och tro det eller ej hon fixade det galant när hon väl förstod att det inte var några leksaker som hon skulle sparka eller nosa på. Jag tänkte idag när jag stod och kikade på dem att herre gud vad fort det har gått...först så bara tränade vi på att gå med henne i grimskaft efter vägen och nu rider Johanna henne som ingenting, galoppen sitter iof så har hon lite svårare för höger galopp men ändå.....hon är ju bara nybörjare en liten bebis fortfarande.v.13 ska hon löshoppas, det kommer att bli spännande!


Jenny har fixat sitt körkort och dessutom gjorde hon det med bra resultat! och i dag var hon och besiktade sin lilla bil, tyvärr blev det ombesiktning men det var bara små saker som måste fixas... En liten röd peugot....och vet ni vad....Johanna köpte en likadan i går...så tjejerna kommer att brumma omkring i likadana bilar:) Nu har ju Johanna inte tagit sitt körkort än men till veckan ska vi till Sundsvall för teoriprov och sedan får hon vänta i två veckor på uppkörning.


Jonas har prao torsdag-fredag den här veckan. Han är på djurvårdsprogrammet, han har fått pilla på olika smådjur hela dagen så ni kan ju gissa att han är nöjd och glad.....nu vill han ha en chinchilla eller ett marsvin.

Ovido - Quiz & Flashcards