Alla inlägg den 16 mars 2008

Av britta - 16 mars 2008 20:27

i dag men farmor och farfar, inte en fällning ens fick de :( men tydligen så var det visst ganska okej ändå för nu har Jonas kommit på att han ska ut och angla på påsklovet. Han har många planer den grabben, det ska hända något jämt. Hade man hälften av hans energi så finge man väldigt mycket mera gjort.

I går kväll var vi på Bengts 50-års kalas! Men nu jäklar börjar vi bli gamla! Men attans vad roligt vi kan ha! Ann hade gjort en jättegod smörgåstårta och så drack vi gott vin och pratade en massa gamla minnen om allt tok vi hade för oss förr. Vi for inte hem förrän klockan nästan var 2 på natten, det är inte ofta precis man är uppe till den tiden. Så i morse sov Mats och jag nästen till 11.30 Men sen satte jag fart och tvättade en massa i tvättmaskinen och så putsade jag fönsterna i köket och satte upp nya gardiner, måste ju försöka snygga till lite innan påsk!


Påsken kommer vi att tillbringa i fjällen, det var ju inte riktigt meningen för Johanna har Uffeträning i Delsbo men nu får Hans skjutsa henne i stället. Jag känner mej lite taskig inte bara lite heller för den delen,det känns inte bra att lämna dem med stall och träningar och hela baletten. Men, men nu blir det så här. Birgitta och Roland ska nog med oss upp till fjälls också det blir kul! Vi kommer säkert inte åka upp dit så många gånger till i år så vi får väl passa på nu.

Ovido - Quiz & Flashcards