Alla inlägg den 18 mars 2008

Av britta - 18 mars 2008 18:18

nämligen ridit barbacka! Johanna skulle ut och rida på Rex barbacka fick jag höra så då tänkte jag att va fan...kan hon så kan väl jag....funderade ett slag på hur i hela friden jag skulle ta mej upp på Viran bara hon är ju trots allt ca 173 cm i mankhöjd ;). Kom slutligen på hur jag skulle göra...fram med pallen upp på ensilagebalen...det gällde ju bara att få henne att stå stilla och på rätt ställe tyckte jag.....Johanna och Rex hann komma tillbaka från sin tur iannan jag kom iväg....Johanna sa att jag var galen...och herre je vad hon skrattade när jag kravlade mej upp...ja ja så har man väl förlängt hennes liv någon vecka då da´ ett gott skratt förlänger ju livet sägs det. Upp kom jag iallafall men herre je hon var inte speciellt skön att sitta på, skam den som ger sig.....ut kom vi men det blev banne mej inte mer än skritt....fy jag har nog inte mycket till balans jag, och inte blev det en lång tur heller...nä det fick allt räcka med 20 minuter.


På eftermiddagen var jag på utvecklingssamtal på skolan med Jonas. Denna gång var det idel beröm. Skönt att höra, det har ju inte varit så tidigare precis. Han har dock svårt att koncentrera sig, men får han sitta utanför klassrummet i lugn och ro så fungerar det bra.

Jonas har kommit på att nu ska ska han lära sig spela elgitarr, ja vad ska man säga han läre ju få göra ett försök, vem vet vi kanske har en riktigt talang här hemma!

Ovido - Quiz & Flashcards