Alla inlägg den 27 juni 2008

Av britta - 27 juni 2008 21:30

Jaha så har man då jobbat sista dagen på Granngården då.....kan liksom inte fatta att jag inte ska dit mer.....men ,men livet går vidare.....Jag blev inkallad på lunchrummet idag , stöllingarna hade köpt tårta...inte för att fira att jag skulle sluta sa de.....utan för att de tyckte att jag hade gjort ett så bra jobb där hos dem och att de gärna hade haft mej kvar om de bara finge....jag fick så mycket beröm så det blev riktigt skämmigt! Eller nej för den delen ....det värmde gott!

På eftermiddagen for Johanna och jag till Bjuråker och hämtade hö, vi hade en jäkla tur för det var två gubbar som hjälpte oss att lasta 40 balar. Nu hoppas jag att det räcker tills vi får av årets skörd! På måndagskväll ska jag till Maria och skriva papper...äntligen ska Elvira bli min!


Tyvärr så åker Trassel ifrån oss i stället. Lotta lovade att jag skulle få honom och Jenny skulle få Oliwia...men när det blev dax att skriva över dem på oss så blev det inte så.....nu ska Oliwia tillbaka till Emilie och Trassel ska till Danmark för parning hos sin uppfödare.....om jag fattade rätt så hade någon hund med Trassels gener dött och nu ville hon ha hans gener igen....han är ju champion och dessutom världsvinnare.....men idag är han ju 7 år.....tycker att han borde fått stanna hos oss och haft ett skönt pensionärsliv...men,men han är ju inte min som sagt. Saknar honom enormt!

Ovido - Quiz & Flashcards