Alla inlägg den 11 april 2008

Av britta - 11 april 2008 22:15

och ännu en arbetsvecka till ända. Fy vad tiden rusar...snart är det ju mitten av april! I dag fyller mellanbarnet Johanna 18år men vi ska inte fira henne förrän på söndags eftermiddagen...det är mycket nu...nä men Johanna ska tävla i Bollnäs i morgon så då behövde vi kvällen för förberedelser..Rex skulle duschas, saker packas osv,,,,tom Elvira fick sig en dusch innan det var färdigt, det var något som hon verkade gilla skarpt till skillnad mot Rex då som nog mest tycker det är läskigt. Knuttard skulle han bli också men si där gav vi upp. Varken jag eller Johanna är haj på sådant, måste nog be någon lära oss hur man ska göra!


Veckan i övrigt har varit lite strulig då Johanna har varit sjuk, en av dagarna red jag båda hästarna...men på torsdagen orkade hon ut iaf så då red vi upp för Kolsvedjaberget och sedan plumsade vi stigen ner...mysigt...men det var nog lite jobbigt för kusarna! måste berätta att idag har Jonas varit till tandläkaren och lagat mjölktänder....först lagade han två hål utan bedövning och så drog de ut en tandrot som hade blivit kvar vid en tandlossning men då bedövade de....tandläkaren frågade sedan Jonas om han ville laga ett hål till på en gång eller omhan ville komma tillbaka en annan dag och hör och häpna ....ungen säger -kör på  laga den nu på en gång med! SNACKA OM ATT TANDLÄKAREN SÅG CHOCKAD UT! han tom sa till sin tandsköterska att hade hon fler sådana patienter så fick hon skicka alla till honom. Och han sa till mej att jag hade en otrolig son! och visst är han..snacka om smärt tålig...men det har han ju varit hela tiden...fast blöder det då...då vill inte Jonas vara med!


Jenny och Uffe har åkt upp till husvagnen i fjällen...pratade just med henne över msn...hon hade ont i gastummen! De hade varit ut och åkt skoter på kvällningen...det skulle visst bli en tur till i morgon...hoppas de får fint väder, det är så mycket roligare då! Honberättade att det fortfarande är ca 130 cm snö däruppe men lederna var visst lite lösa och blaskiga.  Nej nu ska jag gå och krypa till kojs...måste ladda inför morgondagen....hmm just ja jag måste ju ut med hundarna en sväng till också innan jag kryper ner...just det ja....för de som undrar...Jo det går jättebra med Maja nu med!

Ovido - Quiz & Flashcards