Alla inlägg den 12 april 2008

Av britta - 12 april 2008 23:14

var det ju idag så klockan tjöt redan klockan 6.30....bläää trött! Jonas hoppade upp snabbt som attan för han hade kommit på att han skulle med och kika idag...tror banne mej att det var första gången....men jag tror inte det var sista..han tyckte allt att det var ganska spännande! Under Johannas första ritt sa han helt plötsligt   -åh, jag törs inte titta! men nog tittade han allt! och bra gick det de dubbelniollade i 1 m och tiden räckte till en 7 eller om det nu blev 8 :de placering...det var lite struligt vid prisutdelningen!


 Andra klassen 1.10 startade Johanna som startnummer 1 men det var ett antal efteranmälda så de fick vänta en stund. De fick i mina ögon till en bra ritt men tyvärr petade Rex ner en bom så de blev inte placerade. sara sa att Johanna och Rex hade fått svänga lite undan för en funktionär och att det kanske var det som ställde till det för dem....funktionären fick tillsägelse av domaren efteråt att hon skulle stå på ett annat ställe! Jaja skitsamma, Johanna var nöjd med ritten iaf och de var en erfarenhet rikare. Vi plockade ihop våra saker för att bege oss hem. Johanna gick före med Rex för att försöka lasta honom själv medans jag mockade. När Jonas och jag kommer ner till transporten står Rex fortfarande ute och precis då händer det något för helt plötsligt liksom knäar Johanna och grimaserar illa. Vi skyndar fram och tar hästen och hon haltar/hoppar bort till bilen och sätter sig. Som tur är kommer Sara i just denna stund med sin bil och transport och hon stannar! Tack snälla Sara för det! Sara hjälper mej att lasta Rex och sedan klär hon av Johanna stöveln. Johanna gråter för att det gör så ont....vad göra? är benet av eller? Vi bestämmer oss för att försöka ta oss hem till Ljusdal iaf. Ringer nästan bums till Mats och ber honom möta oss...kan ju inte precis åka upp på sjukhuset med en häst i släpet! Vi möter honom vid älvbron och han tar Johanna med sig och åker på akuten. Jag och Jonas åker hem med rex och klär av honom benskydd mm och släpper sedan ut honom i hagen. Sen for Jonas och jag med transport och allt upp på sjukhuset...och precis när vi kommer fram och är på väg mot ingången då möter vi  Mats och Johanna hoppandes på kryckor. Det var bara att sätta sig i bilen igen och åka hem för att ta bort transporten och sedan rulla vidare till Hudik. Vi for en sväng på mac Donalds innan vi for till akuten...man vet ju aldrig, där kan man ju bli sittenes hur länge som helst så det var lika bra att få i sig lite mat före ansåg vi. På akuten var det kaos...typiskt! men vi fick iaf snabbt komma in på röntgen...där de konstaterade att inget var brutet...tack och lov!


De ringde ner till Ljusdal för att tala om detta och fråga dem vad vi skulle göra härnäst....då säger de att vi skulle vänta på ortopeden iallafall för han/hon skulle säga att det inte var av....idioter! Vi skulle få lov att sitta där i flera timmar...så vi gjorde som de föreslog.....vi for hem! Ont har hon men det går förhoppningsvis över på ett par dagar...tydligen var det så att Rex hade försökt kliva på transporten snett och när Johanna försökte förhindra det så klev hon snett på foten och då lyckades Rex också kliva på henne.....aj,aj! Nä nu sitter jag snart här och snarkar så det är nog bäst jag slutar...natti natti!

Ovido - Quiz & Flashcards