Alla inlägg den 4 februari 2008

Av britta - 4 februari 2008 22:27

Vilken dag! Började morgonen med att väcka barnen och för en gångs skull blev Jonas och jag inte speciellt ovänner på morgonen vilket annars är väldigt vanligt, det kan ju iof bero på att de hade spökbolls turnering i skolan idag så han riktigt längtade att gå dit. Släppte sedan ut hästarna som som vanligt skötte sig utmärkt. Hem åt frukost och var ut en snabb sväng med hundarna för andra gången den morgonen, Kalle lyssnade och kom faktiskt direkt när jag ropade på honom....måste vara Trassel som gör att han kommer så snabbt, för det kan väl inte vara så att han helt plötsligt sådär vet vad hit betyder...jag menar det har han ju inte gjort tidigare? Haha skojar bara klart att han har lyssnat tidigare också men då är det nog mest för att han hade lust med det just då!


Åkte net på Granngården och gjorde mitt arbetspass och där var det trevligt som vanligt......hopppas,hoppas jag får jobba där i sommar!

På eftermiddagen var Mats och Lisa på banken och gjorde upp affären så ...NU ÄR VI STALLÄGARE! äntligen!


Johanna och jag tog en tur på hästarna upp för Kolsvedja berget idag, Elvira var pigg som attan! Hon är ju iallafall 22 år men hon vill inte gärna ta det lugnt och hon vill absolut inte bli ifrån sprungen av lillskiten Rex som bara är 8 år. Vi skrittade stigen ner , det var mycket snö i skogen dessutom hade det fallit ner träd över stigen så vi fick oss ett riktigt äventyr med att försöka ta oss förbi dem i djupsnön. Härlig och rolig tur!


I kväll har vi haft främmande av Sara...mentorn ni vet. Hon var hit och lånade vår videokamera för hon skulle sätta ihop en film åt Sofia som vi hade lovat henne att hon skulle få. Lika bra att Sara får fixa med det jag är ju totalt oteknisk på sånna prylar. Filmen hon skulle sätta ihop var från Julshowen på stallet. Sofia red Lizzie och Sara red vår Rex i en hopp uppvisning/tävling. Sofia slog till med personligt rekord på145 cm och otroliga Sara klämde till med 160 cm, I belive i can fly var inlednings musiken och nog var det väl så 160 cm högt hinder på lilla Rex som bara mäter typ 162 i mankhöjd.


Nu bara längtar vi till hoppsäsongen startar så vi får åka ut på tävlingar igen. Förhoppningsvis rider Sara Rex några tävlingar och fortsätter utbilda honom (det är där mentorsbilden dyker upp!) bättre hjälpare kan man knappast ha!

Nä nu ska jag krypa till kojs, hoppas morgondagen blir lika fantastisk som idag!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards