Alla inlägg den 25 februari 2008

Av britta - 25 februari 2008 22:18

vaknade jag med i morse, dessutom har jag en envis jäkla förkylningsom tar kål på mej så idag stannade jag faktiskt hemma från jobbet. skjutsade Jonas och Johanna till skolan sen for jag och släppte ut hästarna och när jag kom hem var det hundarnas tur att komma ut en snabbis men sen....sen blev det soffan....sov i minst 2 timmar, skönt! det var nog precis vad jag behövde. Vaknade sedan relativt pigg och huvudvärken var borta.

Åt lite lunch och sedan gick jag , Kalle och Trassel på en blåsig promenad.


Sara var in en sväng på eftermiddagen och hon var sugen på att åka till Falun och tävla med Evert på söndag och hon undrade om inte Johanna skulle hänga med och årsdebutera med Rex. Jag är ju inte hemma för jag ska till fjälls men snälla farfar lovade att skjutsa henne om hon nu ska iväg, de bestämmer sig nog imorgon skulle jag tro.

Johanna och jag red idag ganska sent på eftermiddagen, inget roligt underlag just nu...frysen sörja, så det blev bara en skritt tur. Ann var här hemma när jag kom hem med en blomsterbukett.Tack gulliga du! Det var ett tag sedan vi träffades så det var så kul att tjattra med henne om både ditten och datten över en kopp kaffe. Nä nu är det dax att krypa till kojs, God natt!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards