Alla inlägg den 24 februari 2008

Av britta - 24 februari 2008 23:36

Äntligen är gubben helskinnad hemma igen! Roligt hade de haft iallafall, trots att Rolle snarkade så att Roger fick sova inne på toa.....


Sara hoppade Rex idag, Johanna är fortfarande inte riktigt återställd men hon mår mycket bättre men det kändes lite onödigt att sätta henne i sadeln idag. Han är ju inte världens lättaste häst att rida. Sara sade att hon kände sig rejält ringrostig för hon har inte hoppat honom sedan julshowen.

Rex skötte sig jättebra idag ,hoppade med så rejäla språng så att hjälmen t o m trillade ner för ögonen på Sara......Uffe tycker att han är väldigt smidig! Vi fick se några riktigt snygga omhoppningssvängar idag!


Efter att Mats och jag hade varit upp till Bjart och hämtat Jonas var det bara för mej att åka och handla, sen har jag ägnat hela kvällen åt matlagning. Mats ska åka upp till Östersund och jobba och han kommer inte hem förrän på fredag så dåbehöver han ha med sig typ 8 matlådor....och som vanligt så har ju inte jag fixat det under veckan så då blir det vackert till att stå i köket på söndagskvällen! Fast iof så har vi middagsmat här hemma i några dagar också nu....nä nu är det dax att krypa i säng!


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards