Alla inlägg den 10 februari 2008

Av britta - 10 februari 2008 21:35

 Lägger in en bild på Trassel, visst är han väl tjusig med tofsar och allt!


 Hann inte med att skriva i min blogg igår! Killarna och jag åkte upp till kajevall på fm..jag tror de var nöjda med dagen. De åkte både snowracer och snowboard i flera timmar. Jag stod och tittade på , det var ju ganska skönt väder ute trots att solen inte sken! Hungriga for vi hem vid två tiden. Väl hemma blev det strips med korv, och sen ville pojkarna ha skjuts till gamla hoppbacken för ännu mera snowraceråkning, snacka om att de fick frisk luft den dagen!

På kvällen fick vi främmande av Pia och Jonne med barn, vi satt och fikade och snackade i köket hela kvällen.

Idag vaknade jag inte förrän klockan nästan var halv tio! fast iof så sov ju resten i familjen också. Det kan ju vara riktigt skönt att få sova riktigt länge i bland.


Efter frukosten for Johanna och jag ner till stallet, vi mockade och tog sedan in Rex och gjorde iordning honom. Vi for till Delsbo ridklubb för en Uffeträning, Johanna hade turen att få en återbudstid. Rex hoppade med väldigt fina språng idag, men Johanna får lite svårt att sitta kvar för han skjuter i väg henne med ryggen, Uffe sa att hon fick hålla i sig!


Nu ikväll har jag äntligen gjort färdigt Forauppgiften, tur att Uffe (Mats brorsa) kom hit och kunde hjälpa mej. Inte så lätt att fylla i dessa uppgifter när man aldrig har gjort det förr. Nä nu ska jag sätta mej framför tvn en stund.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards