Alla inlägg den 23 februari 2008

Av britta - 23 februari 2008 22:28

Äntligen har jag piggnat till! Fy farao det blev visst lite för mycket vin i går kväll....Birgitta och jag hade mys pys igår kväll, vi kikade på tv och drack vin och grogg. Johanna tyckte att vi blev lite väl fnittriga efter en stund! Men i morse var åtminstone inte jag så fnittrig längre.....jaja tänk så konstigt det är ibland kan man dricka en hel del utan att känna ett smack och andra gånger räcker det med ett par glas vin.


Johanna kom in till oss när vi satt i köket i går kväll och sa att det bara flimmrade framför ögonen och att hon inte såg något stundvis och så hade hon en makalös huvudvärk, fast bara på ena sidan av huvudet. Vi (som hade druckit lite) sa åt henne att ta en alvedon och gå och lägga sig.....så gjorde hon men inte kunde hon sova, hon hade alldeles för ont. Hans fick ringa till sjukvårdsupplysningen och fråga vad vi kunde göra, det blev akuten och där fick hon veta att hon troligen hade ett migränanfall och så fick hon en spruta och de sa åt henne att åka hem och sova så skulle allt vara bra tills dagen efter.

Nu har snart hela lördagen passerat och hon har fortfarande jätte ont i huvudet. Nu har hon tagit ipren och gått och lagt sej, hoppas att det har gått över tills i morgon för då ska vi åka till Delsbo på Uffe träning. Vi har frågat Sara om hon kan hoppa honom om nu inte Johanna känner sig fräsch.

Tur att vi har våran Sara!

Lägger in en bild på Sara

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards